Midea Extreme Save: az otthonod biztonsága

nov 4, 2022Klíma blog0 hozzászólás

Ezért fontos az otthonod biztonsága!

Az elmúlt néhány év arról szólt, hogy a Covid járvány ellen védekezve többször „bezárkóztunk” és próbáltuk minél biztonságosabb szigetet készíteni az otthonunkból, afféle menedéket, olyat, ahol nem fenyeget minket semmilyen baktérium vagy vírus. Szerencsére a második, a harmadik, sokadik hullámra már volt időnk felkészülni és, ha szeretnénk most sem kell kompromisszumot hoznunk, sőt a biztonságos otthon, lehet egyben kényelmes is a Midea Xtreme Save Pro készülékkel.

Vírusmentes környezet és nincs legionella

Sok tény és tévhit kering a Covidról és a legionárius betegségről (ezt okozza a legionella baktérium), ezeket érdemes megbeszélni.

A legionella egy olyan baktérium, amely a klíma úgynevezett „pangó” vízében él. Ha sokáig nem használod a klímát és nem jó a szűrőd, akkor apró vízcseppekként beviszed a szervezetedbe ez pedig okozhat akár tüdőgyulladást is. Érdekes, hogy ha ugyanezt a pangó vizet meginnád semmi bajod nem lenne.

Természetesen van ellene megoldás, hiszen egy alapos klímatisztítás máris elkerülhetővé teszi, és nem kell vele szembenézned. Jó hír, hogy egyes klímákban (például a Midea Xtreme Save Pro-ban) vírusölő légszűrő található, mely garantálja azt, hogy sem legionella, sem más baktérium vagy vírus nem jut a levegőbe az otthonodban. A Midea Extrem szinte olyan, mint egy professzionális légszűrő, ezzel garantálja a teljesen tiszta, oxigéndús levegőt.

A Midea Xtreme Save Pro klíma

A Midea Xtreme Pro klíma nem csak azért jó választás, mert hatékony megoldás fűtésre és hűtésre is, vagy mert „okoslégkondi” hiszen wifi-n keresztül távolról is irányítható, programozható esetleg azért, mert automatikusan újraindul áramszünet után.

Fontosabb ezeknél, hogy a Midea Xtreme Pro klímák jósági tényezője magas, ami azt jelenti, hogy rendkívül gazdaságosak (emellett ECO móddal is rendelkeznek) valamint halkak: alig hangosabb a működésük, mint a suttogás. 

A legnagyobb biztonságot azonban az UV szűrés nyújtja, hiszen a légkondi UV fény segítségével megöli a vírusokat, baktériumokat, gombákat így biztonságosabbá teszi az otthonodat. 

Csírátlanító technika, amit az ÁNTSZ is alkalmaz

Vannak olyan boltok (például egy húsbolt, egy nagyobb kozmetikai üzlet, de ilyen lehet akár egy zöldséges is), ahol kiemelten fontos az élelmiszerbiztonság: egészen egyszerűen nem lehet semmilyen baktérium, vírus a húson, az étteremben, vagy a zöldségen, ez ÁNTSZ szabály.

A Midea Xtreme Pro éppen ugyanazt az UV-s csírátlanító megoldást nyújtja számodra, amit az ÁNTSZ elvár az üzletektől: ez pedig a maximális biztonságot jelenti.

Ismerd meg a Midea Xtreme Pro klímákat és válaszd a biztonságos megoldást! (Pro tipp: érdemes minél hamarabb döntened, mert most még rövidebb a várakozási idő, hamarabb felszereli neked a klímát a klímaszerelő: ahogy közeledik a nyár, ez egyre hosszabb lesz és a készletek is csökkennek).

Blogunk
Legutóbbi bejegyzések