Szolgáltatásaink
Komplex szolgáltatás

Klímák, hőszivattyúk, VRF és VRV rendszerek – mindegyik területen otthon vagyunk. Több évtizedes épületgépészeti tapasztalatunkat ügyfeleink szolgálatába állítjuk, méghozzá komplex szolgáltatás formájában. 

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

A mérnöki felméréstől a szervizig

Felmérés, tervezés, kivitelezés, beüzemelés, karbantartás és szerviz. Szolgáltatásaink mindegyik tevékenységi területet lefedik. 

A tökéletes légtechnikai vagy hűtő-fűtő rendszer kialakításában az első lépés az alapos felmérés, méghozzá szakértő mérnökök által. Ezt követően megkezdjük a tervezést, amely megalapozza a kivitelezési munkákat. A klíma és hőszivattyú berendezéseket amellett, hogy telepítjük, elvégezzük a karbantartási teendőket, sőt, jogosultak vagyunk klíma és hőszivattyú szerviz szolgáltatások nyújtására is. 

Teljeskörű épületgépészet

25 éve foglalkozunk teljeskörű épületgépészeti szolgáltatásokkal: tervezéssel, kivitelezéssel, karbantartással, üzemeltetéssel és szervizeléssel, méghozzá különböző típusú és célú épületeknek egyaránt. Akár egy családi ház, akár egy ipari csarnok épületgépészeti feladatainak ellátására keresel szakértő csapatot, mi meg tudjuk adni azt a támogatást, amire szükséged van. 

Magán és ipari célra vonatkozóan is ismerjük azokat a költséghatékony hűtő-fűtő rendszereket és légtechnikai megoldásokat, melyek segítségével korszerűsíteni tudod az épület gépészeti rendszerét, és spórolni tudsz a hűtésen és a fűtésen. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és igényeld az épületgépészet széles skáláját átfogó szolgáltatásunkat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk