Szolgáltatásaink
Szellőztetés, légtechnika

A megfelelő szellőzés és a friss levegő kérdése jóval több, mint kényelmi szempont, ugyanis egy rosszul szellőző helyiségben könnyen terjednek a különböző allergének, vírusok és baktériumok, ráadásul megjelenhet a falakon a penész is. 

Profi légtechnikai megoldásokkal amellett, hogy élhetőbb és egészségesebb környezetet tudsz teremteni, még pénzt is megtakaríthatsz. Ebben nyújtanak segítséget a hővisszanyerős szellőztető rendszerek, amelyek úgy juttatnak friss levegőt az épületbe, hogy közben kellemes hőmérsékletet biztosítanak télen is, így kevesebbet kell költened fűtésre. 

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

HELIOSZ, HOVAL, LG és MIDEA hővisszanyerős szellőztető rendszerek

A normál hővisszanyerős szellőztetők (HRV) és az entalpia hővisszanyerős megoldások (ERV) folyamatosan működő rendszerek, amely biztosítják a nedves levegő elszívását és friss levegőre cserélését. Az elhasznált levegőt a konyhából, a fürdőszobából és a háztartási helyiségekből szívják el, és a szűrt levegőt a lakható helyiségekbe, például a hálószobába, a nappaliba és az étkezőbe szállítják.

A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően a rendszerek képesek arra, hogy az elszívott levegő hőjének akár a 90%-át visszanyerjék, és felhasználják a bejövő friss levegő melegítésére. Ráadásul, az ERV rendszerek abban is segítséget nyújtanak, hogy a beltéri levegő páratartalma is megfelelő szinten maradjon.

A rendszerek telepítési ideje több tényezőtől is függ, így változhat, hogy mennyi idő alatt lehet elvégezni a szerelési munkákat. A részletekkel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink egyikén!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk