Rólunk

25 éve

A megrendelők szolgálatában!

Rólunk

DIMER Kft. immár 25 éve foglalkozunk magas szintű épületgépészeti kivitelezéssel, tervezéssel, valamint karbantartási szolgáltatásokkal. Az LG, Midea és Bosch légkondicionálók hivatalos forgalmazójaként VRF,VRV rendszereket, hőszivattyúkat és split klímákat értékesítünk, emellett vállaljuk a berendezések telepítését, szervizelését és karbantartását is.

Büszkék vagyunk arra, hogy kiemelt Midea forgalmazók vagyunk, így még hatékonyabb segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek, vevőinknek, szerelő partnereinknek.

Büszkék vagyunk arra, szerződött MVM partnerként speciális kedvezményeket tudunk biztosítani klíma- és hőszivattyú készülékekre, valamint igény esetén 0%-os THM-ű hitellel kedvező részletfizetés mellett is tudsz nálunk berendezést vásárolni.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy Budapesten, Veresegyházon és Pestmegyében minél többen megtapasztalhassák azt az élhetőbb környezetet, melyet energiatakarékosabb hűtési és fűtési megoldásokat választva lehet elérni. Saját tevékenységünkkel, és az egyre bővülő magyar klímaszerelői közösség támogatásával elősegítjük, hogy a lakosság a külső körülményeknek az alakítója, ne pedig az elszenvedője legyen.

Nálunk mindenki épületgépész szakember

Az elmúlt 25 év alatt olyan kiváló, összeszokott csapat alakult ki, amelynek köszönhetően a teljes épületgépészeti palettán található feladatokat el tudjuk látni. A többféle munkanem elvégzésére szakosodott csapatunkhoz tartozik egy mérnökgárda és egy szerelőbrigád, emellett megbízható alvállalkozói partner kapcsolatokkal is rendelkezünk. Szakképzett mérnökökből és szerelőkből álló csapatunk tagjai végzik

  • klíma, hőszivattyú, VRF és VRV rendszerek komplett kivitelezés, beüzemelése és szervízelése,
  • irodák, lakóházak, közületek, ipari parkok, üzletek teljeskörű épületgépészeti kivitelezését,
  • kazánházak, fűtési rendszerek tervezését, felületfűtés – hűtés rendszerek teljes kivitelezését,
  • gázvezetékek, hőlégfúvók, feketén sugárzók, valamint egyedi gázfűtések tervezését és
    szerelését, kéményszerelést,
  • hővisszanyerős szellőztető rendszerek kiépítését és üzembe helyezését,
  • geotermikus hőszivattyús, napkollektoros, rendszerek kivitelezését,
  • épületgépészeti rendszerek karbantartását,
  • automatika rendszerek telepítését, időjárás-követő fűtés-hűtés szabályzásokat,

Mivel a hőszivattyúk és a VRF, VRV rendszerek szervizelése komplex feladat, kifejezetten fontos, hogy csak hozzáértő kezek érjenek a berendezéshez és legyen jogosultságuk a gyártók által. Munkatársaink mérnöki képzettséggel rendelkeznek, így az összetett javítási munkákat is profi módon el tudják látni.

Látogass el klímaszaküzleteinkbe

Budapesten (Bp.X. Kelemen u.39.) és Veresegyházon (Veresegyház, Gödöllői út 2/A található a szaküzletünk, ahol lehetőséged van vásárlás előtt szemügyre venni az általunk forgalmazott klímaberendezéseket. Mintaboltunkban amellett, hogy ki vannak állítva a készülékek, azt is meg tudod nézni, hogy az adott berendezés hogyan működik, mi mindent lehet rajta beállítani, vagy akár azt, hogy zavar-e a hangja. Amennyiben kérdések merülnek fel benned, szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.

Klímaszerelőként, a megfelelő berendezés kiválasztása mellett az is lényeges, hogy minden kiegészítő eszközt is megtalálj, ezért biztosítottuk, hogy klímaszaküzletünkben minden cső, csavar, és egyéb szerelési anyag vagy alkatrész is elérhető legyen számodra. Látogass el bemutatótermünkbe és szerezz be mindent, amire a munkád során szükséged lesz.

Rólunk mondták

Profik!
A legjobb árat kaptuk a készülékre és a beszerelésre is.
Pontosan érkeztek. Munka előtt körültekintően elpakoltak, utána kitakarítottak.
De a legfontosabb, ami manapság nagyon rita: tudtak kommunikálni a szerelők is és a munkaszervezők is.
A mai "szakember" helyzetben ezek az előnyök elérhetetlenek.
Pedig mi csak 1 klímát szereltettünk be és nem egy irodát rendeztünk be. Kis ügyfél is kaphat minőségi figyelmet.
Érdemes velük dolgozni.
Csaba

Csaba Sipos

Megrendelő

Családi ház gépészeti kivitelezésén dolgozunk együtt, eddig nagyon elégedett vagyok velük, üde színfolt a magyar építőiparban.

Zsolt Szarvas

Kivitelező
Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk