Hőszivattyú

Levegő-víz, víz-víz, vagy talajszondás hőszivattyú lakossági vagy ipari felhasználásra – melyikre van szükséged? A hőszivattyúk gazdaságos megoldást nyújtanak családi házak, társasházak, ipari épületek, irodaházak hűtésére és fűtésére, mi pedig hatalmas segítséget tudunk adni a megfelelő típus kiválasztásában, a rendszer megtervezésében, kivitelezésében, sőt, üzemeltetésében is. A hőszivattyú karbantartását is vállaljuk, képzett épületgépész mérnökökből álló csapatunk pedig szerviz szolgáltatásokat is el tud ellátni. 

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Kérj ingyenes árajánlatot még ma!

Töltsd ki az űrlapot és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

Hőszivattyú ajánló

Bizonytalan vagy abban, hogy milyen hőszivattyút válassz? Válaszolj néhány egyszerű kérdésre és mi hozzásegítünk a megfelelő berendezés megtalálásához – mindezt díjmentesen. Ráadásul készülékeinket akár 0%-os THM-ű hitelre is megvásárolhatod, valamint, mivel MVM partner vagyunk, így az Épületenergetikai Megoldások Program keretében jelentős kedvezményt tudunk biztosítani. 

Töltsd ki az űrlapot most!

Adatkezelési tájékoztató

A hőszivattyú innovatív, energiatakarékos és gazdaságos fűtő-hűtő megoldás – és amennyi előnye van, annyira összetett feladat a kiépítése, karbantartása és szervizelése. A rendszer összetettsége attól is függ, hogy víz-víz, levegő-víz vagy talajszondás hőszivattyút kell-e készíteni, mivel más megközelítést kell alkalmazni az egyes típusoknál. 

Szakképzett szerelőgárdánk valamennyi hőszivattyús rendszert kiválóan ismeri, így a tervezéstől kezdve a telepítésen át egészen a szerviz feladatokig minden feladatot el tudunk látni. 

Hőszivattyús rendszerre van szükséged? Tekintsd meg hőszivattyús megoldásainkat! – a Hőszivattyúk termékoldalra vezet

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk