Szolgáltatásaink
Teljes körű épületgépészet

1996 óta foglalkozunk teljes körű épületgépészeti szolgáltatásokkal, így az elmúlt 25 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk ezen a téren. Csapatunk képzett épületgépész szakemberekből áll, akik rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken, így ismerjük a legújabb hűtés- és fűtéstechnikai innovációkat is. 

Tapasztalatunknak köszönhetően épületgépészeti feladatok széles skáláját el tudjuk látni, legyen szó egy családi ház épületgépészetétől, vagy egy hatalmas ipari csarnokról: irodák, lakóházak, közületek, ipari parkok, üzletek teljes körű épületgépészeti kivitelezését is el tudjuk végezni. Szolgáltatásaink közé tartozik a tervezés, kivitelezés, üzemeltetés, karbantartás, valamint a szervizelés, vagyis minden részletet egy kézben tudunk tartani, ezzel is megkönnyítve a dolgod.

l

Tervezés

Kivitelezés

Üzemeltetés/Karbantartás

Szerviz

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tervezés

Egy hibátlan klíma- vagy légtechnikai rendszer alapja az alapos tervezés, ezért lényeges, hogy hozzáértők végezzék el a feladatot. Egy teljes műszaki csapattal rendelkezünk, akik az épületgépészeti rendszerek szakértői. Ismerik a különböző klímák, hőszivattyúk és szellőztető rendszerek igényeit, valamint azok előnyeit és hátrányait. 

Kivitelezés

Képzett csapatunk egy előzetes helyszíni felmérést követően kezdi meg a tervezést, melyet a szerelési, üzembe helyezési munkálatok követnek. Rendelkezünk külön szerelőcsapattal, akik mind épületgépész szakemberek, és több éves mérnöki tanulmányaik mellett még több év gyakorlati tapasztalatot is szereztek. 

Üzemeltetés és karbantartás

Igény szerint biztosítunk üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásokat, legyen szó egy irodaház multi split klímájáról, vagy egy többcélú ipari épület talaj-levegő hőcserélő szellőző rendszeréről. Megfelelő karbantartással akár évekkel is meg tudod hosszabbítani a berendezésed élettartamát – bízd a légkondicionálódat, szellőzőrendszeredet vagy hőszivattyúdat szakértő kezekre. 

Szerviz

Tudtad, hogy a klímaszerelők többsége nem jogosult szervizelésre? A klímák és hőszivattyúk javítása összetett feladat, amelyet csak hozzáértő szakemberek végezhetnek el. A mi szerelőcsapatunk minden tagja megfelelő képzettséggel és szaktudással rendelkezik, így amellett, hogy jogosultak vagyunk szerviz szolgáltatások nyújtására, profi szinten is tudjuk ezt biztosítani. 

Szerezd be a klímát vagy hőszivattyút egy olyan helyről, ahol a karbantartásról és a szervizről is gondoskodnak – vedd fel velünk a kapcsolatot!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk