Szolgáltatásaink
Klímatechnika

Klíma családi házba, társasházba, irodaházba, ipari csarnokba, közületekbe – bármelyikre van szükséged, nálunk megtalálod a megoldást. Épületgépész mérnökökből álló csapatunk lakossági légkondicionáló rendszerek és üzleti split klímák szerelésében is több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, emellett karbantartási és szerviz szolgáltatásokat is nyújtunk. A megfelelő klímaberendezés kiválasztásában is segítünk, csak töltsd ki a klíma ajánló űrlapot.

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Klíma ajánló

Bizonytalan vagy abban, hogy milyen klímát válassz? Válaszolj néhány egyszerű kérdésre és mi hozzásegítünk a megfelelő berendezés megtalálásához – mindezt díjmentesen. 

Töltsd ki az űrlapot most!

Adatkezelési tájékoztató

A klíma szerelését szakképzett csapatunk tagjai végzik el, egy díjmentes helyszíni felmérést követően. Munkatársaink épületgépész mérnökök, akik rendszeresen vesznek részt képzéseken, hogy tovább mélyítsék szaktudásukat, így a szerelési munkálatokat is mindig profi módon végzik el.

Amellett, hogy elvégezzük a klíma szerelést, vállalunk rendszeres karbantartást is – ilyenkor kitisztítjuk a készüléket és elvégezzük a szükséges ellenőrzési feladatokat. A készülék típusától függ, hogy milyen gyakran kell karbantartást végezni, ugyanis a fűtésre alkalmas légkondicionálókat a fűtési szezon kezdetén is át kell vizsgálni. 

A klímaberendezés meghibásodásakor is keress minket bátran, ugyanis jogosultak vagyunk szervizelésre is. Képzett szerelőcsapatunk a komplex javítási teendőket is átlátja, még a bonyolultabb VRF és VRV rendszerek esetén is. 

Oldalfali, mobil, vagy split klímára van szükséged? Találd meg a megfelelő készüléket termékkínálatunkban! – termékeink oldalra vezet

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk