Kiváló ár/érték arányú, megbízhatóan működő, kimondottan a hazai piacra és körülményekhez tervezett hőszivattyúkat keres? Szeretné a legideálisabb választást meghozni, de nem teljesen biztos abban, melyik márkát vagy típust válassza? Több mint 400 hőszivattyúval és 3000 split klímaberendezéssel a hátunk mögött örömmel állunk rendelkezésére a választásban, ráadásul most egy kiváló kedvezménnyel is készültünk.

Népszerű Polar hőszivattyúinkat most kedvezményes áron kínáljuk, és a telepítéssel együtt rendkívül kedvező árakat adunk, így nem csak a termék beszerzését tesszük egyszerűvé, hanem az egész telepítési folyamatot is gördülékenyen és hatékonyan lebonyolítjuk.

Szakértőink precízen és tisztán dolgoznak, hogy a telepítés minél kevesebb kellemetlenséget okozzon az Ön számára. Raktárkészletünknek köszönhetően nem kell várnia a termék megérkezésére, így gyorsan élvezheti az új hőszivattyú előnyeit.

Keressen minket még ma, hogy segíthessünk megvalósítani álmai a tökéletes hőszivattyú rendszerben, vagy nézze meg az alábbi ajánlatainkat:

1. 8 kW-os osztott Polar hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Polar DPIEH0080SD0B / DPO1H0080SD0B típ. 1 fázisú, H-tarifa, R32, Wifis, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 1.990.000 Ft

A Polar DPIEH0080SD0B típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú az egyik legfejlettebb és legkényelmesebb megoldás, amely kiváló minőségű hűtést és fűtést, valamint használati meleg vízkészítést kínál az egész évben. Az eszköz energiahatékonysága segít csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. A készülék csendes működése hozzájárul a nyugodt és kellemes otthoni légkörhöz. A Polar DPIEH0080SD0B hőszivattyúval a komfort nem lesz kompromisszum, hanem valóság. Élvezze a Polar által kínált kiváló minőségű hőszivattyú előnyeit!

2. 10 kW-os osztott Polar hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Polar DPEH0100SDOB / DPO1H0100SDOB típ. 1 fázisú, H-tarifa, R32, Wifis, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 2.090.000 Ft

A Polar DPEH0100SDOB / DPO1H0100SDOB típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú az egyik legfejlettebb és legkényelmesebb megoldás, amely kiváló minőségű hűtést és fűtést, valamint használati meleg vízkészítést kínál az egész évben. Az eszköz energiahatékonysága segít csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. A készülék csendes működése hozzájárul a nyugodt és kellemes otthoni légkörhöz. A Polar DPEH0100SDOB / DPO1H0100SDOB hőszivattyúval a komfort nem lesz kompromisszum, hanem valóság. Élvezze a Polar által kínált kiváló minőségű hőszivattyú előnyeit!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nem tudja, hogy pontosan mire van szüksége? Szeretne díjmentesen szakérői segítséget kapni a választáshoz? Kattintson most és kérjen visszahívást!

3. 12 kW-os osztott Polar hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Polar DPEH0120TDOB / DPO1H0120TDOB típ. 3 fázisú, H-tarifa, R32, Wifis, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 2.450.000 Ft

A Polar DPEH0120TDOB / DPO1H0120TDOB típusú, 3 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú az otthoni hűtés és fűtés terén egy igazi erőmű. A 12 kW-os teljesítményével biztosítja, hogy még a nagyobb terekben is gyorsan és hatékonyan tudja szabályozni a hőmérsékletet. Az energiahatékony technológia lehetővé teszi, hogy a nagy teljesítmény ellenére is megőrizze a környezetbarát és költséghatékony működést. A Polar DPEH0120TDOB / DPO1H0120TDOB hőszivattyúval a nagy terek hűtése és fűtése, valamint a melegvíz készítés sem jelent kihívást. Élvezze a hatékonyságot és a kényelmet, amit ez a nagy teljesítményű hőszivattyú kínál!

4. 14 kW-os osztott Polar hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Polar DPEH0140TDOB / DPO1H0140TDOB típ. 3 fázisú, H-tarifa, R32, Wifis, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 2.550.000 Ft

A Polar DPEH0140TDOB / DPO1H0140TDOB típusú, 3 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú a komfort és a hatékonyság tökéletes kombinációját kínálja. A készülék nem csak hűti és fűti otthonod, de egész évben gondoskodik a melegvíz-ellátásról is. Az energiahatékonysága jelentős megtakarítást biztosít az energiafogyasztásban. A csendes működés és a megbízható teljesítmény mellett a Polar DPEH0140TDOB / DPO1H0140TDOB hőszivattyúval a melegvíz-ellátás is gondtalan lesz. Élje meg a magas szintű kényelmet és a hatékonyságot, amit ez a hőszivattyú kínál!

 

5. 16 kW-os osztott Polar hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Polar DPEH0160TDOB / DPO1H0160TDOB típ. 3 fázisú, H-tarifa, R32, Wifis, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 2.650.000 Ft

A Polar DPEH0160TDOB / DPO1H0160TDOB típusú, 3 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú a komfort és a hatékonyság tökéletes kombinációját kínálja. A készülék nem csak hűti és fűti otthonod, de egész évben gondoskodik a melegvíz-ellátásról is. Az energiahatékonysága jelentős megtakarítást biztosít az energiafogyasztásban. A csendes működés és a megbízható teljesítmény mellett a Polar DPEH0160TDOB / DPO1H0160TDOB hőszivattyúval a melegvíz-ellátás is gondtalan lesz. Élvezze a magas szintű kényelmet és a hatékonyságot, amit ez a hőszivattyú kínál!

Vegye fel velünk a kapcsolatot: töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink díjmentesen tájékoztatják a részletekről, vagy segítenek a választásban!

13 + 13 =

A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes!

Műszaki és kivitelezési tartalom átirányított oldalra:

Általánosan:

Jelen ajánlat tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a szükséges Mérnöki munkarészt, a helyszín ismeretében megvalósíthatóságában, valamint Leendő ügyfelünk egyedi igényei alapján változhat.

 Készülék:

 • Polar DPEH…../ DPO…. tip. osztott kivitelű split hőszivattyú berendezés beépített fali vezérlővel, WIFI-vel

Telepítési tartalom:

 • kültéri és beltéri egységek kiszállítása, mozgatása egy szintes épületben és talajszinten, Budapesten és az M0 érintő agglomerációban
 • a tulajdonos által biztosított betonalapra kerül elhelyezésre, tartószerkezettel, épület mellett szabad területen, faltól minimum 40 cm-es távolságban történő elhelyezéssel
 • vagy a tulajdonos által biztosított, a kültéri részére előkészített kavicságyazatra, tartószerkezet 4 db betonlappal és kiemelővel, épület mellett szabad területen, faltól minimum 40 cm-es távolságban történő elhelyezéssel
 • gyárilag szigetelt kalorikus rézcső pár 10/16 mm-es méretben falon kívüli látszó szereléssel, a szükséges rögzítő anyaggal
 • 1 db tégla anyagú maximum 50cm vastagságú főfal áttöréssel falszerkezet visszajavítása nélkül
 • kommunikációs kábellel védőcsőben történő összekötése a kültéri és beltéri egységgel
 • szilárdsági és tömörségi nyomáspróbával
 • vákuumozással
 • a rendszer összenyitásával hűtőközeg oldalról

Üzembe helyezés:

 • készre szerelt kalorikus csőszerelés melyet ajánlatunk tartalmaz!
 • általános gépészet -víz és fűtési rendszer csatlakoztatása készülékhez
 • erősáramú telepítés megléte, amely megfelel az érvényben lévő szabványoknak és a gyártói előírásoknak!

Ügyintézés:

 • Nemzeti Klímavédelmi Hatósági bejelentés
 • beüzemelési jegyzőkönyv elkészítése
 • jótállási jegy elkészítése
 • a beüzemeléskor a tulajdonos vagy megrendelő tájékoztatása az üzemszerű használatról
 • általános karbantartási ajánlat

 Amit az Ügyfélnek kell biztosítania:

 • épületgépészeti terv biztosítása (készülék teljesítménye, alkalmasságának vizsgálata fontos, hogy a készülék problémamentesen működjön, hogy a felhasználó elvárásait maradéktalanul teljesítse. Hanghatások figyelembevétele a kültéri elhelyezésénél)
 • gépész kivitelezővel történő fűtési rendszer kiépítése és csatlakoztatása a hőszivattyú beltéri egységére, szükség esetén az ivóvíz hálózathoz való csatlakoztatása.
 • meglévő fűtési rendszer esetében a rendszer vegyszeres átmosása
 • A hőszivattyú berendezést szükséges illesztetni a meglévő fűtési és/vagy hűtési, igény esetén a használati meleg vízrendszerekhez.
 • elektromos betáplálás szakszerű kiépítése villamos hálózatról szükséges elektromos kapcsolóval, biztosítékkal villanyszerelővel
 • szükség esetén az elektromos hálózatfejlesztés elvégzése
 • a szükséges építészeti munkák elkészítése ( pl.: betonozás)
 • a lakókörnyezettől függően szükséges hozzájárulások beszerzése (pl.: Társasház)

Kivitelezés várható időtartama:

Általánosan elmondható, hogy fenti munka megrendelése esetén a fizikai munkavégzés készülék telepítése 2 napot vesz igénybe ideális esetben, az alábbiak szerint:

 • Első nap: kültéri és beltéri egység elhelyezése, rögzítése, kalorikus összekötő csövezés és a kommunikációs kábelezés elhelyezése készülékre történő kötések elkészítése, valamint a készre szerelt kalorikus oldal próbanyomásának megkezdése
 • második nap: a nyomáspróba ellenőrzése. Sikeres nyomáspróba után a kalorikus rendszer vákuumozása, majd hűtőközeg rendszer összenyitása.
 • gépész, és villamos kivitelezők munkáinak elvégzése ( függ a kialakítástól: egyéb vállalkozók munkája )
 • Ha minden telepítési feltétel teljesült akkor ideális esetben pár órát vesz igénybe a beüzemelés.

Jótállás feltételei és annak érvényesítése:

Az akcióban meghirdetett készülékekre – ha a telepítés megfelel a gyártói előírásoknak – 3 év teljes körű jótállást vállalunk, melynek további feltétele, hogy igazolható módon megtörténjen a készülék általános karbantartása. Ha a készülékkel csak fűtenek, vagy csak hűtenek, akkor az általános karbantartás évente kötelezően 1 alkalom. Ha a készülékkel fűtenek és hűtenek vagy fűtenek és használati meleg vizet állítanak elő akkor évente 2 alkalom az általános karbantartási kötelezettség.

A karbantartást csak arra jogosult vállalkozás és annak szakképzett alkalmazottja végezheti el. A karbantartás tényét munkalappal és számlával kell igazolni, melyet minimum 3 évig meg kell őrizni, jótállás érvényesítéséhez be kell tudni mutatni.

 Bp. 2023.10.25.