Az európai tervezésű és gyártású Clivet hőszivattyúk azok számára ideális választások, akik nem csak megbízható, hanem kiváló minőségű hűtési és fűtési megoldásokat keresnek. A Clivet már több mint három évtizede van jelen a piacon. Olaszországban alapították. Az évek során a vállalat innovatív és speciális berendezéseket fejlesztett ki, amelyek nem csak az ipari, de a lakossági igényeknek is maradéktalanul megfelelnek.

A Clivet hőszivattyúk különösen azok számára lehetnek vonzóak, akik tartanak a kelet-ázsiai, főként kínai modellektől. A cég két olaszországi gyárában, Feltre-ben és Isola Della Scalában, közel ezer ember dolgozik azon, hogy a legoptimálisabb megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsák. A vállalat nemzetközi jelenléte is figyelemre méltó; többek között Angliában, Németországban és az Egyesült Arab Emírségekben is vannak irodáik.

A Clivet nem csak a hőszivattyúk, hanem a kereskedelmi légkondicionáló egységek és egyéb klímaberendezések terén is kínál megoldásokat. Raktárkészletüknek köszönhetően a termékek gyorsan elérhetőek, így nem kell hosszú heteket várni, hogy élvezhesd az új berendezés előnyeit. A vállalat szakértői és partnerei folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy a legfrissebb technológiai ismeretekkel rendelkezzenek.

 

1. 8 kW-os osztott Clivet hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

CLIVET MISAN 4.1 – BC A típ. 1 fázisú, R32, Wifis, H-tarifás, osztott kivitelű split hőszivattyú, gyári HMV váltószeleppel és mágneses iszapleválasztóval, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel. Telepítéssel együtt bruttó: 2.250.000 Ft-ért

A CLIVET MISAN 4.1 – BC A típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű hőszivattyú egy magas színvonalú, energiatakarékos megoldás, amely az egész évben kiváló hűtési és fűtési teljesítményt nyújt. A készülék A+++ energiaosztályba sorolva, SCOP értéke 5,32, ami jelentősen hozzájárul az energiafogyasztás és a költségek csökkentéséhez. A hőszivattyú R32 hűtőközeggel működik, és a gyárilag beépített HMV váltószelep és mágneses iszapleválasztó révén rugalmas tervezési és telepítési lehetőségeket kínál.

A CLIVET MISAN 4.1 – BC A hőszivattyú csendes működésének köszönhetően nem zavarja a nyugodt otthoni légkört. A készülék hangteljesítményszintje a kültéri egységnél 58 dB(A), míg a beltéri egységnél 41 dB(A). A hőszivattyú működési tartománya hűtés esetén -5 °C – +43 °C, fűtés esetén pedig -25 °C – +43 °C között van, így széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít.

2. 10 kW-os osztott Clivet hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Clivet MISAN 5.1 – BC A típ. 1 fázisú, R32, Wifis, H-tarifás, osztott kivitelű split hőszivattyú, gyári HMV váltószeleppel és mágneses iszapleválasztóval, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel
Telepítéssel együtt bruttó: 2.350.000 Ft-ért

A CLIVET MISAN 5.1 – BC A típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű hőszivattyú egy prémium kategóriás, energiatakarékos megoldás, amely az egész évben kiváló hűtési és fűtési teljesítményt nyújt. A készülék A+++ energiaosztályba sorolva, SCOP értéke 5,27, ami jelentősen hozzájárul az energiafogyasztás és a költségek csökkentéséhez. A hőszivattyú R32 hűtőközeggel működik, és a gyárilag beépített HMV váltószelep és mágneses iszapleválasztó révén rugalmas tervezési és telepítési lehetőségeket kínál.

A CLIVET MISAN 5.1 – BC A hőszivattyú csendes működésének köszönhetően nem zavarja a nyugodt otthoni légkört. A készülék hangteljesítményszintje a kültéri egységnél 60 dB(A), míg a beltéri egységnél 41 dB(A). A hőszivattyú működési tartománya hűtés esetén -5 °C – +43 °C, fűtés esetén pedig -25 °C – +43 °C között van, így széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged? Szeretnél díjmentesen szakérői segítséget kapni a választáshoz? Kattints most és kérj visszahívást!

3. 12 kW-os osztott Clivet hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Clivet MISAN 6.1T – BC B típ. 3 fázisú, R32, Wifis, H-tarifás, osztott kivitelű split hőszivattyú, gyári HMV váltószeleppel és mágneses iszapleválasztóval, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel. Telepítéssel együtt bruttó: 2.900.000 Ft-ért

A CLIVET MISAN 6.1T – BC B típusú, 3 fázisú, osztott kivitelű hőszivattyú egy kiemelkedően hatékony és megbízható megoldás, amely az egész évben kiváló hűtési és fűtési teljesítményt nyújt. A készülék A+++ energiaosztályba sorolva, SCOP értéke 5,0, ami jelentősen hozzájárul az energiafogyasztás és a költségek csökkentéséhez. A hőszivattyú R32 hűtőközeggel működik, és a gyárilag beépített HMV váltószelep és mágneses iszapleválasztó révén rugalmas tervezési és telepítési lehetőségeket kínál.

A CLIVET MISAN 6.1T – BC B hőszivattyú csendes működésének köszönhetően nem zavarja a nyugodt otthoni légkört. A készülék hangteljesítményszintje a kültéri egységnél 63 dB(A), míg a beltéri egységnél 41 dB(A). A hőszivattyú működési tartománya hűtés esetén -5 °C – +43 °C, fűtés esetén pedig -25 °C – +43 °C között van, így széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít.

4. 16 kW-os osztott Clivet hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Clivet MISAN 8.1T – BC B típ. 3 fázisú, R32, Wifis, H-tarifás, osztott kivitelű split hőszivattyú, gyári HMV váltószeleppel és mágneses iszapleválasztóval, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel. Telepítéssel együtt bruttó: 2.980.000 Ft

A CLIVET MISAN 8.1T – BC B típusú, 3 fázisú, osztott kivitelű hőszivattyú egy rendkívül hatékony és megbízható megoldás, amely az egész évben kiváló hűtési és fűtési teljesítményt nyújt. A készülék A+++ energiaosztályba sorolva, SCOP értéke 4,89, ami jelentősen hozzájárul az energiafogyasztás és a költségek csökkentéséhez. A hőszivattyú R32 hűtőközeggel működik, és a gyárilag beépített HMV váltószelep és mágneses iszapleválasztó révén rugalmas tervezési és telepítési lehetőségeket kínál.

A CLIVET MISAN 8.1T – BC B hőszivattyú csendes működésének köszönhetően nem zavarja a nyugodt otthoni légkört. A készülék hangteljesítményszintje a kültéri egységnél 66 dB(A), míg a beltéri egységnél 41 dB(A). A hőszivattyú működési tartománya hűtés esetén -5 °C – +43 °C, fűtés esetén pedig -25 °C – +43 °C között van, így széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít.

 

5. 8 kW-os osztott, 190L-es tartályos Clivet hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Clivet MISAN 4.1T – TC 190L A típ. 1 fázisú, R32, Wifis, H-tarifás, osztott kivitelű split hőszivattyú 190L-es melegvíz tartállyal, gyári HMV váltószeleppel és mágneses iszapleválasztóval, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel. Telepítéssel együtt most csak bruttó: 3.370.000 Ft-ért

A CLIVET MISAN 4.1 – TC 190L A típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű, tartályos hőszivattyú egy kiválóan hatékony és megbízható megoldás, amely az egész évben kiváló hűtési és fűtési teljesítményt nyújt. A készülék A+++ energiaosztályba sorolva, SCOP értéke 5,32, ami jelentősen hozzájárul az energiafogyasztás és a költségek csökkentéséhez. A hőszivattyú R32 hűtőközeggel működik, és a gyárilag beépített HMV váltószelep és mágneses iszapleválasztó révén rugalmas tervezési és telepítési lehetőségeket kínál.

A CLIVET MISAN 4.1 – TC 190L A hőszivattyú csendes működésének köszönhetően nem zavarja a nyugodt otthoni légkört. A készülék hangteljesítményszintje a kültéri egységnél 58 dB(A), míg a beltéri egységnél 41 dB(A). A hőszivattyú működési tartománya hűtés esetén -5 °C – +43 °C, fűtés esetén pedig -25 °C – +43 °C között van, így széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít.

A készülék 190 literes tartállyal rendelkezik, és mobil alkalmazáson keresztül is kezelhető. Tökéletesen alkalmas padlófűtéshez, falfűtéshez és mennyezetfűtéshez is. A tartály 65°C-ig terjedő vízhőmérséklettel és antilegionella funkcióval is fel van szerelve, így a melegvíz-ellátás is biztosított.

6. 10 kW-os monoblokk Clivet hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Clivet WISAN 5.1 – BC A típ. 1 fázisú, R32, Wifis, H-tarifás, osztott kivitelű split hőszivattyú, primer oldal 5m-en belüli telepítéssel, hőcserélős leválasztással, fagyállós feltöltéssel, beüzemeléssel, a szekunder oldal rákötést nem tartalmazza az ár. Telepítéssel együtt 2.400.000 forint!

A CLIVET WiSAN 5.1 monoblokkos hőszivattyú egy kiválóan hatékony és megbízható megoldás, amely az egész évben kiváló hűtési és fűtési teljesítményt nyújt. A készülék A+++ energiaosztályba sorolva, SCOP értéke 5,2, ami jelentősen hozzájárul az energiafogyasztás és a költségek csökkentéséhez. A hőszivattyú R32 hűtőközeggel működik, és a monoblokkos kivitelnek köszönhetően a hidraulikus elemek a kültéri egységben vannak elhelyezve, ami rugalmas tervezési és telepítési lehetőségeket kínál.

A CLIVET WiSAN 5.1 hőszivattyú csendes működésének köszönhetően nem zavarja a nyugodt otthoni légkört. A készülék hangteljesítményszintje a kültéri egységnél 60 dB(A). A hőszivattyú működési tartománya hűtés esetén -5 °C – +43 °C, fűtés esetén pedig -25 °C – +43 °C között van, így széles körű felhasználási lehetőségeket biztosít.

A készülék további előnyei közé tartozik a beépített tágulási tartály, automata légtelenítő és keringető szivattyú. A DC inverter kompresszor és a WIFI applikáción keresztüli elérhetőség is növelik a készülék használati kényelmét és rugalmasságát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot: töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink díjmentesen tájékoztatnak a részletekről, vagy segítenek a választásban!

3 + 6 =

A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes!

Műszaki és kivitelezési tartalom átirányított oldalra:

Általánosan:

Jelen ajánlat tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a szükséges Mérnöki munkarészt, a helyszín ismeretében megvalósíthatóságában, valamint Leendő ügyfelünk egyedi igényei alapján változhat.

Készülék:

– CLIVET MISAN / WISAN…..- BC/TC…. tip. osztott kivitelű split hőszivattyú berendezés, beépített vezérlővel, WIFI -vel, R32 hűtőközeggel,

Telepítési tartalom:

– kültéri és beltéri egységek kiszállítása, mozgatása egy szintes épületben és talajszinten, Budapesten és az M0-ást érintő agglomerációban,
– a tulajdonos által biztosított betonalapra kerül elhelyezésre, tartószerkezettel, épület mellett szabad területen, faltól minimum 40 cm-es távolságban történő elhelyezéssel,
– vagy a tulajdonos által biztosított, a kültéri részére előkészített kavicságyazatra, tartószerkezet 4 db betonlappal és kiemelővel, épület mellett szabad területen, talajtól minimum 30 cm-es távolságban történő elhelyezéssel,
– gyárilag szigetelt kalorikus rézcső pár 10/16 mm-es méretben falon kívüli látszó szereléssel, a szükséges rögzítő anyaggal,
– 1 db tégla anyagú maximum 50cm vastagságú főfal áttöréssel falszerkezet visszajavítása nélkül,
– kommunikációs kábellel védőcsőben történő összekötése a kültéri és beltéri egységgel,
– szilárdsági és tömörségi nyomáspróbával,
– vákuumozással ,
– a rendszer összenyitásával hűtőközeg oldalról,

Üzembe helyezés:

– készre szerelt kalorikus csőszerelés melyet ajánlatunk tartalmaz!
– általános gépészet -víz és fűtési rendszer csatlakoztatása készülékhez
– erősáramú telepítés megléte, amely megfelel az érvényben lévő szabványoknak és a gyártói előírásoknak!

ügyintézés:

– Nemzeti Klímavédelmi Hatósági bejelentés
– beüzemelési jegyzőkönyv elkészítése
– jótállási jegy elkészítése
– a beüzemeléskor a tulajdonos vagy megrendelő tájékoztatása az üzemszerű használatról
– általános karbantartási ajánlat

Amit az Ügyfélnek kell biztosítania:

– épületgépészeti terv biztosítása (készülék teljesítménye, alkalmasságának vizsgálata fontos, hogy a készülék problémamentesen működjön, hogy a felhasználó elvárásait maradéktalanul teljesítse. Hanghatások figyelembevétele a kültéri elhelyezésénél)
– gépész kivitelezővel történő fűtési rendszer kiépítése és csatlakoztatása a hőszivattyú beltéri egységére, szükség esetén az ivóvíz hálózathoz való csatlakoztatása.
– meglévő fűtési rendszer esetében a rendszer vegyszeres átmosása
– A hőszivattyú berendezést szükséges illesztetni a meglévő fűtési és/vagy hűtési, igény esetén a használati meleg vízrendszerekhez.
– elektromos betáplálás szakszerű kiépítése villamos hálózatról szükséges elektromos kapcsolóval, biztosítékkal villanyszerelővel
– szükség esetén az elektromos hálózatfejlesztés elvégzése
– a szükséges építészeti munkák elkészítése ( pl.: betonozás)
– a lakókörnyezettől függően szükséges hozzájárulások beszerzése (pl.: Társasház)

Kivitelezés várható időtartama:

Általánosan elmondható, hogy fenti munka megrendelése esetén a fizikai munkavégzés készülék telepítése 2 napot vesz igénybe ideális esetben, az alábbiak szerint:
– Első nap: kültéri és beltéri egység elhelyezése, rögzítése, kalorikus összekötő csövezés és a kommunikációs kábelezés elhelyezése készülékre történő kötések elkészítése, valamint a készre szerelt kalorikus oldal próbanyomásának megkezdése
– második nap: a nyomáspróba ellenőrzése. Sikeres nyomáspróba után a kalorikus rendszer vákuumozása, majd hűtőközeg rendszer összenyitása.
– gépész, és villamos kivitelezők munkáinak elvégzése ( függ a kialakítástól: egyéb vállalkozók munkája )
– Ha minden telepítési feltétel teljesült akkor ideális esetben pár órát vesz igénybe a beüzemelés.

Jótállás feltételei és annak érvényesítése:

Az akcióban meghirdetett készülékekre – ha a telepítés megfelel a gyártói előírásoknak – 3 év teljes körű jótállást vállalunk, melynek további feltétele, hogy igazolható módon megtörténjen a készülék általános karbantartása. Ha a készülékkel csak fűtenek, vagy csak hűtenek, akkor az általános karbantartás évente kötelezően 1 alkalom. Ha a készülékkel fűtenek és hűtenek vagy fűtenek és használati meleg vizet állítanak elő akkor évente 2 alkalom az általános karbantartási kötelezettség.

A karbantartást csak arra jogosult vállalkozás és annak szakképzett alkalmazottja végezheti el. A karbantartás tényét munkalappal és számlával kell igazolni, melyet minimum 3 évig meg kell őrizni, jótállás érvényesítéséhez be kell tudni mutatni.

Bp. 2023.10.25.