A legmagasabb minőségű klímaberendezéseket és hőszivattyúkat keresed? Szeretnéd a legjobb választást meghozni, de nem vagy biztos abban, melyik márkát vagy típust válaszd? Több mint 400 hőszivattyúval és 3000 split klímaberendezéssel a hátunk mögött örömmel segítünk a választásban, ráadásul most egy óriási kedvezménnyel is készültünk.

Népszerű Midea hőszivattyúinkat leáraztuk, és telepítéssel együtt nagyon pénztárcabarát árakat adunk, így nem csak a termék beszerzéséről gondoskodunk, hanem az egész telepítési folyamatot is lebonyolítjuk, hatékonyan és zökkenőmentesen.

Szakembereink precízen és tisztán dolgoznak, hogy a telepítés minél kevesebb kellemetlenséget okozzon számodra. Raktárkészletünknek köszönhetően nem kell várnod a termék megérkezésére, így gyorsan élvezheted az új hőszivattyúd előnyeit.

Keress minket még ma, hogy segíthessünk megvalósítani álmaidat a tökéletes hőszivattyú rendszerben, vagy nézd meg az alábbi ajánlatainkat:

1. 8 kW-os osztott Midea hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Midea MHA-V8W/D2N8-B típ. 1 fázisú, Wifis, H-tarifa, R32, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 2.090.000 Ft

A Midea MHA-V8W/D2N8-B típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú az egyik legfejlettebb és legkényelmesebb megoldás, amely kiváló minőségű hűtést és fűtést kínál az egész évben. Az eszköz energiahatékonysága segít csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. A készülék csendes működése hozzájárul a nyugodt és kellemes otthoni légkörhöz. A Midea MHA-V8W/D2N8-B hőszivattyúval a komfort nem lesz kompromisszum, hanem valóság. Élvezd a Midea által kínált kiváló minőségű hőszivattyú előnyeit!

2. 10 kW-os osztott Midea hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Midea MHA-V10W/D2N8-B típ. 1 fázisú, Wifis, H-tarifa, R32, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 2.190.000 Ft

A Midea MHA-V10W/D2N8-B típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú az egyik legfejlettebb és legkényelmesebb megoldás, amely kiváló minőségű hűtést és fűtést kínál az egész évben. Az eszköz energiahatékonysága segít csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. A készülék csendes működése hozzájárul a nyugodt és kellemes otthoni légkörhöz. A Midea MHA-V10W/D2N8-B hőszivattyúval a komfort nem lesz kompromisszum, hanem valóság. Élvezd a Midea által kínált kiváló minőségű hőszivattyú előnyeit!

3. 16 kW-os osztott Midea hőszivattyú TELEPÍTÉSSEL!

Midea MHA-V16W/D2N8-B típ. 1 fázisú, Wifis, H-tarifa, R32, osztott kivitelű split hőszivattyú, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 2.790.000 Ft

A Midea MHA-V16W/D2N8-B típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú az otthoni hűtés és fűtés terén egy igazi erőmű. A 16 kW-os teljesítményével biztosítja, hogy még a nagyobb terekben is gyorsan és hatékonyan tudja szabályozni a hőmérsékletet. Az energiahatékony technológia lehetővé teszi, hogy a nagy teljesítmény ellenére is megőrizze a környezetbarát és költséghatékony működést. A Midea MHA-V16W/D2N8-B hőszivattyúval a nagy terek hűtése és fűtése sem jelent kihívást. Élvezd a hatékonyságot és a kényelmet, amit ez a nagy teljesítményű hőszivattyú kínál!

4. 8 kW-os osztott Midea hőszivattyú beépített 190L tárolóval TELEPÍTÉSSEL!

Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT típ. 1 fázisú, Wifis, H-tarifa, R32, osztott kivitelű split hőszivattyú beépített 190 literes használati melegvíz tárolóval, 5m-en belüli telepítéssel, beüzemeléssel, hatósági ügyintézéssel – Bruttó: 3.290.000 Ft

A Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT típusú, 1 fázisú, osztott kivitelű split hőszivattyú beépített 190 literes használati melegvíz tárolóval a komfort és a hatékonyság tökéletes kombinációját kínálja. A készülék nem csak hűti és fűti otthonod, de egész évben gondoskodik a melegvíz-ellátásról is. Az energiahatékonysága jelentős megtakarítást biztosít az energiafogyasztásban. A csendes működés és a megbízható teljesítmény mellett a Midea MHA-V8W/D2N8-B-IWT hőszivattyúval a melegvíz-ellátás is gondtalan lesz. Élvezd a magas szintű kényelmet és a hatékonyságot, amit ez a hőszivattyú kínál!

Vedd fel velünk a kapcsolatot: töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink díjmentesen tájékoztatnak a részletekről, vagy segítenek a választásban!

11 + 9 =

Műszaki és kivitelezési tartalom

Általánosan:

Jelen ajánlat tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a szükséges Mérnöki munkarészt, a helyszín ismeretében megvalósíthatóságában, valamint Leendő ügyfelünk egyedi igényei alapján változhat.

Telepítési tartalom:

 • kültéri és beltéri egységek kiszállítása, mozgatása egy szintes épületben és talajszinten, Budapesten és az M0 érintő agglomerációban
 • a tulajdonos által biztosított betonalapra kerül elhelyezésre, tartószerkezettel, épület mellett szabad területen, faltól minimum 40 cm-es távolságban történő elhelyezéssel
 • vagy a tulajdonos által biztosított, a kültéri részére előkészített kavicságyazatra, tartószerkezet 4 db betonlappal és kiemelővel, épület mellett szabad területen, faltól minimum 40 cm-es távolságban történő elhelyezéssel
 • gyárilag szigetelt kalorikus rézcső pár 10/16 mm-es méretben falon kívüli látszó szereléssel, a szükséges rögzítő anyaggal
 • 1 db tégla anyagú maximum 50cm vastagságú főfal áttöréssel falszerkezet visszajavítása nélkül
 • kommunikációs kábellel védőcsőben történő összekötése a kültéri és beltéri egységgel
 • szilárdsági és tömörségi nyomáspróbával
 • vákuumozással
 • a rendszer összenyitásával hűtőközeg oldalról

Üzembe helyezés:

 • készre szerelt kalorikus csőszerelés melyet ajánlatunk tartalmaz!
 • általános gépészet -víz és fűtési rendszer csatlakoztatása készülékhez
 • erősáramú telepítés megléte, amely megfelel az érvényben lévő szabványoknak és a gyártói előírásoknak!

ügyintézés:

 • Nemzeti Klímavédelmi Hatósági bejelentés
 • beüzemelési jegyzőkönyv elkészítése
 • jótállási jegy elkészítése
 • a beüzemeléskor a tulajdonos vagy megrendelő tájékoztatása az üzemszerű használatról
 • általános karbantartási ajánlat

 

Amit az Ügyfélnek kell biztosítania:

 • épületgépészeti terv biztosítása (készülék teljesítménye, alkalmasságának vizsgálata fontos, hogy a készülék problémamentesen működjön, hogy a felhasználó elvárásait maradéktalanul teljesítse. Hanghatások figyelembevétele a kültéri elhelyezésénél)
 • gépész kivitelezővel történő fűtési rendszer kiépítése és csatlakoztatása a hőszivattyú beltéri egységére, szükség esetén az ivóvíz hálózathoz való csatlakoztatása.
 • meglévő fűtési rendszer esetében a rendszer vegyszeres átmosása
 • A hőszivattyú berendezést szükséges illesztetni a meglévő fűtési és/vagy hűtési, igény esetén a használati meleg vízrendszerekhez.
 • elektromos betáplálás szakszerű kiépítése villamos hálózatról szükséges elektromos kapcsolóval, biztosítékkal villanyszerelővel
 • szükség esetén az elektromos hálózatfejlesztés elvégzése
 • a szükséges építészeti munkák elkészítése ( pl.: betonozás)
 • a lakókörnyezettől függően szükséges hozzájárulások beszerzése (pl.: Társasház)

 

Kivitelezés várható időtartama:

Általánosan elmondható, hogy fenti munka megrendelése esetén a fizikai munkavégzés készülék telepítése 2 napot vesz igénybe ideális esetben, az alábbiak szerint:

 • Első nap: kültéri és beltéri egység elhelyezése, rögzítése, kalorikus összekötő csövezés és a kommunikációs kábelezés elhelyezése készülékre történő kötések elkészítése, valamint a készre szerelt kalorikus oldal próbanyomásának megkezdése
 • második nap: a nyomáspróba ellenőrzése. Sikeres nyomáspróba után a kalorikus rendszer vákuumozása, majd hűtőközeg rendszer összenyitása.
 • gépész, és villamos kivitelezők munkáinak elvégzése ( függ a kialakítástól: egyéb vállalkozók munkája )
 • Ha minden telepítési feltétel teljesült akkor ideális esetben pár órát vesz igénybe a beüzemelés.

Jótállás feltételei és annak érvényesítése:

Az akcióban meghirdetett készülékekre – ha a telepítés megfelel a gyártói előírásoknak – 3 év teljes körű jótállást vállalunk, melynek további feltétele, hogy igazolható módon megtörténjen a készülék általános karbantartása. Ha a készülékkel csak fűtenek, vagy csak hűtenek, akkor az általános karbantartás évente kötelezően 1 alkalom. Ha a készülékkel fűtenek és hűtenek vagy fűtenek és használati meleg vizet állítanak elő akkor évente 2 alkalom az általános karbantartási kötelezettség.

A karbantartást csak arra jogosult vállalkozás és annak szakképzett alkalmazottja végezheti el. A karbantartás tényét munkalappal és számlával kell igazolni, melyet minimum 3 évig meg kell őrizni, jótállás érvényesítéséhez be kell tudni mutatni.

Bp. 2023.05.15