MIÉRT MOST KÉRJ AJÁNLATOT?

0% THM TERMÉKHITEL

Szerezd be új klíma-, vagy hőszivattyú készüléked 0%-os THM hitelre és csökkentsd a beruházási költséged pofonegyszerűen. Amennyiben pozitívan bírálja el a bank a kérésed, úgy kedvező havi részletfizetés mellett élvezheted új berendezésed előnyeit.

JELENTŐS MVM KEDVEZMÉNYEK

Tudtad, hogy az MVM támogatja az energetikai korszerűsítéseket? Ez azt jelenti, hogy mi, mint szerződött partner jelentős kedvezményeket tudunk adni a készülékek árából. Ez klímák esetében 30.000-50.000 forint, hőszivattyúk esetében akár 100.000-200.000 forint kedvezmény is lehet.

MINDEN ÁLTALUNK FORGALMAZOTT MÁRKÁRA TUDJUK BIZTOSÍTANI MINDKÉT ELŐNYT: A KAMATMENTES HITELT, VALAMINT AZ MVM KEDVEZMÉNYEKET.

ELKERÜLNÉD...

⛔ a kontárok okozta fejfájást

⛔ felesleges költségeket

⛔ azt, hogy nem elérhető a szerelőcsapat

⛔ a telepítés okozta fejfájást

⛔ az előre nem látott költségeket?

VÁLASSZ MINKET, MERT:

✅ szakképzett gépészmérnökök vagyunk

✅ 25 éves tapasztalatunk van

✅ kiváló ár/érték arányú készülékeket forgalmazunk

✅ jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani

✅ ingyen hitelt kaphatsz a készülékekre

Ne gondolkodj tovább, kérj most kötelezettségektől és költségektől mentesen árajánlatot klíma, vagy hőszivattyú telepítésre, és tudd meg, hogy mekkora kedvezmény jár neked! *

A kedvezmény mértéke nagyon sok tényezőtől függ. Klímák esetében jellemzően 4-6, hőszivattyúknál pedig ennél is több szempontot vesz figyelembe az MVM. Ahhoz, hogy megtudd, milyen kedvező árat kaphatsz, kérj ajánlatot tőlünk!

Ismerd meg az új üstököst, ami berobbant Magyarországra: megérkezett hazánkba az európai Clivet márka

Az európai tervezésű és gyártású Clivet hőszivattyúk, valamint klímák kiváló megoldást jelentenek azok számára, akik megbízható és magas minőségű hűtési és fűtési rendszereket keresnek. A Clivet már több mint 35 éve van jelen a piacon, olaszországi alapítású vállalatként. Az évek során a cég innovatív és speciális berendezéseket fejlesztett ki, amelyek tökéletesen megfelelnek mind az ipari, mind a lakossági igényeknek.

A Clivet klímák és hőszivattyúk különösen vonzóak lehetnek azoknak, akik ódzkodnak a kelet-ázsiai, főként kínai modellektől. A vállalat két olaszországi gyárában, Feltre-ben és Isola Della Scalában, közel ezer munkavállaló dolgozik azon, hogy a legjobb megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsák. A cég nemzetközi jelenléte is jelentős; többek között Angliában, Németországban és az Egyesült Arab Emírségekben is rendelkeznek irodákkal.

Íme 6+1 érv, hogy miért válaszd a Clivet klímákat és hőszivattyúkat

EURÓPÁBAN SZÜLETETT

35 ÉVE BIZONYÍT

SZÉLES KÖRŰ MEGOLDÁSOK

IPARBAN IS BIZONYÍTOTT

GYORS SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZELLÁTÁS

KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

Clivet megoldások mindenkinek

A Clivet klímák megbízhatóságukról, megfizethetőségükről, halk működésükről és funkciógazdagságukról ismertek.

Clivet klímakészüléket (split) már 184.900 Ft-tól kapsz nálunk, ÉS EBBEN MÉG NINCS BENNE AZ MVM EGYEDI KEDVEZMÉNYE!

A Clivet hőszivattyúkat úgy tervezték, hogy még a legzordabb, hazánkban nem is jellemző hidegek mellett is működőképesek legyenek. Mivel európai gyártóról van szó, ezért az alkatrészek közel vannak, így ha mégis probléma adódna, hogyan el tudjuk hárítani a gondot.

Clivet hőszivattyút már 1.499.000 Ft-tól kapsz nálunk, ÉS EBBEN MÉG NINCS BENNE AZ MVM EGYEDI KEDVEZMÉNYE!

Egyéb márkáink, amik közül választani tudsz

KÉRJ DÍJMENTESEN AJÁNLATOT MOST!

Hőszivattyú, klíma, esetleg mindkettő érdekel?

8 + 15 =