Fűtésre optimalizált klímát keresel? Akkor van két jó ajánlatunk is…
Ne vacogj, fűts be rendesen

Ha azon tűnődsz, hogyan találhatnál egy megbízható és hatékony fűtési megoldást a télre, ne keress tovább. Ismerd meg a Clivet Shiara és a Polar Optimum fűtésre optimalizált klímákat!

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Európában született: íme a Clivet Shiara

Hatékony Fűtés, Alacsony Fogyasztás

A Clivet Shiara 3,5 kW-os klíma 4,5 SCOP értékkel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékonyan alakítja át az elektromos energiát hőenergiává. Emellett a készülék H tarifával is kompatibilis, így még olcsóbban fűthetsz vele.

Precíz Hőmérséklet-szabályozás

Az I-feel funkcióval a távirányító érzékeli a környezeti hőmérsékletet, és ennek megfelelően szabályozza a fűtést. Így mindig a legideálisabb hőmérsékleten tartja a helyiséget.

Gyors és Egyenletes Fűtés

A Clivet Shiara az inverteres technológiának köszönhetően gyorsan és egyenletesen képes felfűteni a helyiséget. Távolról is irányítható, így már egy meleg otthon fogad, amikor hazaérsz.

309.800 Ft

Személyre Szabott Komfort

A készülék ötfokozatú ventilátorral rendelkezik, amelynek segítségével könnyedén beállíthatod a fűtés intenzitását. Az időzítő funkcióval pedig előre programozhatod a készülék működését.

Intelligens Működés

A Clivet Shiara intelligens leolvasztási funkcióval és automatikus hiba diagnosztikával is fel van szerelve. Ha bármilyen probléma adódik, az azonnal megjelenik az alkalmazásban, és a készülék újraindul a korábbi beállításokkal.

Megfizethető Ár, Kiváló Érték

A Clivet Shiara 3,5 kW-os klíma nem csak hatékony és megbízható, de az ára is rendkívül versenyképes. A készülék kiváló ár-érték arányt kínál, és rövid idő alatt megtérül a befektetés.

Ár és Jótállás

A készülékre 3+3 év garanciát biztosítunk. És mivel európai gyártású termékről van szó, ezért a szükséges alkatrészek is gyorsan rendelkezésre tudnak állni.

Valódi igényeseknek: ez a Polar Optimum

A tél közeledtével sokan keresnek megbízható és hatékony fűtési megoldást. A Polar Optimum 3,5 kW-os klíma nem csupán egy klímakészülék; ez egy komplex fűtési megoldás, amely a hideg hónapokban is kiváló teljesítményt nyújt.

Hatékonyság és Energiaosztály

A Polar Optimum 4,1 SCOP értékkel és A++ energiaosztállyal büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy az elektromos energiát rendkívül hatékonyan alakítja át hőenergiává. A készülék H tarifával is kompatibilis, így a fűtési költségek is alacsonyak maradnak.

3D Légmozgás és Széles Fűtési Tartomány

A 3D légmozgásnak köszönhetően a meleg levegő egyenletesen oszlik el a helyiségben. A széles fűtési tartomány lehetővé teszi, hogy még a legzordabb téli napokon is melegen tartson.

239.900 Ft

Turbó Üzemmód és Páramentesítő Funkció

A turbó üzemmód gyors felfűtést tesz lehetővé, míg a páramentesítő funkció segít a helyiség levegőjének minőségén.

Intelligens Leolvasztás és Automatikus Hibakeresés

Az intelligens leolvasztás funkcióval a készülék még hatékonyabban működik, és az automatikus hibakeresés funkcióval azonnal értesülhetsz, ha valami nem stimmel.

Kényelmi Funkciók

A készülék számos további kényelmi funkcióval is rendelkezik, mint például WIFI kapcsolat, gyerekzár és intelligens kompresszorfűtés, amelyek mind hozzájárulnak a kényelmes és gondtalan használathoz.

Ár és Jótállás

A Polar Optimum 3,5 kW-os klíma nem csak hatékony és megbízható, de az ára is rendkívül versenyképes. A készülék 3 év jótállást kínál a berendezésre, és 5 évet a kompresszorra.

 

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Klíma ajánló

Bizonytalan vagy abban, hogy milyen klímát válassz? Válaszolj néhány egyszerű kérdésre és mi hozzásegítünk a megfelelő berendezés megtalálásához – mindezt díjmentesen. 

Töltsd ki az űrlapot most!

Adatkezelési tájékoztató

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk