Midea MHC-V8W/D2N8 BE30
Legjobb árú hőszivattyúnk

Tedd energiahatékonyabbá otthonodat és csökkentsd drasztikusan havi kiadásaid a rezsigyilkos Midea MHC-V8W/D2N8 BE30 monoblokk hőszivattyúval – 1.650.000 forinttól

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Téged is kiráz a hideg az elszabadult energia- és fűtési áraktól? Szeretnéd lefaragni a havi rezsiköltségedet egy környezettudatosabb megoldással? Ne keress tovább: ismerd mg a Midea MHC-V8W/D2N8 BE30 monoblokk hőszivattyút, amely a legtöbb hazai családi ház igényeit ki tudja elégíteni.

Nyilván Te is sokszor hallottad, hogy a hőszivattyúk mennyire jók, csökkentik a rezsiköltségeket és még fenntarthatóbbá is teszik a környezetet. Ezt pontosan mi is így látjuk, de azzal nem értünk egyet, hogy sokan sokmilliós költségekről beszélnek, amikor az ár szóba kerül.

Fontos leszögezni: ezért az árért nem kapsz luxust. Nem ez a hőszivattyú a legmenőbb, vagy a legszebb. Azért választottuk mégis ezt, mert szépen teszi a dolgát, ár/érték arányban pedig verhetetlennek találjuk. Ismerd meg, hogy mit tud:

Ez a típus 8KW-os teljesítményre képes, amely egy jobban szigetelt és jó elhelyezkedésű, 120-150 nm-es családi házat el tud látni meleg vízzel és a fűtést is biztosítja. Természetesen szükség van pontosabb felmérésre, de mi azt tapasztaltuk az elmúlt több száz hőszivattyú telepítésünk során, hogy a legtöbb esetben elegendő egy ilyen készülék.

Sokan attól tartanak, hogyha valami porszem kerül a gépezetbe és leáll a hőszivattyú, akkor nem lesz sem melegvíz, sem pedig fűtés. A Midea MHC-V8W/D2N8 BE30 monoblokk hőszivattyú készüléke egy 3KW-os elektromos fűtőpatronnal is fel van szerelve, ami vész esetén képes biztosítani a szükséges meleg vizet és fűtést a hiba elhárításáig.

 

A készülék akár -20°C külső hőmérsékletig is tökéletesen működik, de még akkor is lehet rá számítani, ha ennél farkasordítóbb hideg állna be.

A monoblokk hőszivattyúnk azért is népszerű, mert sokkal gazdaságosabban fel lehet szerelni, hiszen nincs szükség klímaszerelő munkájára. Elegendő egy szakképzett fűtésszerelő, valamint egy szakértői csapat, aki az üzembehelyezést elvégzi – spoiler: ebben is tudsz ránk számítani, így a gyártói garanciaidő is adott lesz.

Megtetszett? Kérj egyedi ajánlatot tőlünk!

De hát ez kínai!

Igen, az. Nézz körül: ma már kevés olyan elektronikai berendezést találni, amelyet nem ott gyártanak. A fő különbséget az adja, hogy a Midea zászlójára tűzte a magas minőséget, az ár/érték arány mellett.

Okos a készülék?

Még nálunk is okosabb. Egyrészt a wifinek és a gyári appnak köszönhetően bárhonnan vezérelni tudod, vagy éppen le tudod olvasni a fontosabb adatokat telefonod segítségével. Emellett optimalizája a fogyasztást, hogy mindig a külső hőmérséklethez és a beállított paraméterekhez igazodjon az elektromos áramfogyasztás.

Mitől lesz gazdaságosabb, mint a hagyományos fűtési megoldások?

Itt jön a lényeg: igényelhető a hőszivattyúhoz H, illetve B GEO tarifa is. Mindkettő megmaradt kedvező, hatósági árnál – ezzel is ösztönzik a családokat arra, hogy megújuló energiaforrásokat használjanak. 8KW hőenergia előállításához mindössze 2 KW elektromos áramra van szüksége, a többit a levegőből nyeri.

A H tarifa szezonálisan vehető igénybe: október 15 és március 15 között jelentősen kedvezőbb áron üzemeltethető a hőszivattyú. A B GEO tarifa az év 365 napjában rendelkezésre áll, naponta 2×2 órás üzemszünettel – ám ezt a kiesést gyakorlatilag észre sem lehet venni, hiszen akkora tárolt energia van a rendszerben, hogy nem fog kihűlni a ház, és biztosítva lesz a meleg víz is.

Mennyibe kerül a Midea MHC-V8W/D2N8 BE30 monoblokk hőszivattyú? Tényleg megéri?

1.650.000 forintot kérünk érte.  Szívesen segítünk kiszámolni, hogy mennyit tudsz megtakarítani, illetve komoly érdeklődőknek konkrét megtérülési számítást is végzünk annak érdekében, hogy pontosan lásd: nagyon megéri.

Ne pazarolj tovább, csökkentsd havi rezsiköltségeid és tegyél egy jelentős lépést a fenntarthatóbb élet felé: kattints a következő gombra, adj meg pár adatot otthonodról és mi elküldjük Neked egyedi ajánlatunkat!

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Hőszivattyú ajánló

Bizonytalan vagy abban, hogy milyen hőszivattyút válassz? Válaszolj néhány egyszerű kérdésre és mi hozzásegítünk a megfelelő berendezés megtalálásához – mindezt díjmentesen. 

Töltsd ki az űrlapot most!

Adatkezelési tájékoztató

A hőszivattyú innovatív, energiatakarékos és gazdaságos fűtő-hűtő megoldás – és amennyi előnye van, annyira összetett feladat a kiépítése, karbantartása és szervizelése. A rendszer összetettsége attól is függ, hogy víz-víz, levegő-víz vagy talajszondás hőszivattyút kell-e készíteni, mivel más megközelítést kell alkalmazni az egyes típusoknál. 

Szakképzett szerelőgárdánk valamennyi hőszivattyús rendszert kiválóan ismeri, így a tervezéstől kezdve a telepítésen át egészen a szerviz feladatokig minden feladatot el tudunk látni. 

Hőszivattyús rendszerre van szükséged? Tekintsd meg hőszivattyús megoldásainkat! – a Hőszivattyúk termékoldalra vezet

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk