Szolgáltatásaink
Lakásfelújítási támogatás

Hőszivattyúra, klímaberendezésekre,
hővisszanyerős lakás szellőztetőkre

Hallottál az otthonfelújítási támogatásról? 

Ez egy vissza nem térítendő, lakáscélú állami támogatás, amely számtalan lehetőséget nyit meg a gyermeket nevelő családok előtt, ugyanis a felújításra fordított költségek akár 50%-át visszaigényelhetik, max. 3 millió forintig. 

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kik igényelhetik a támogatást?

Olyan személyek, akik legalább egy 25 év alatti gyermeket nevelnek saját háztartásukban, emellett magyarországi tb-jogviszonnyal rendelkeznek, és minimum 1 éves (akár külföldi) tb-jogviszonyuk van, legfeljebb 30 napos megszakítással. Az igénylőre vonatkozó feltételek további részleteit megtalálod a Magyar Államkincstár tájékoztatójában – kattints ide

Mire igényelhető a támogatás? 

A rendelet szerint a támogatott építési tevékenységek körébe tartozik:

  • klímaberendezés beépítése vagy cseréje,
  • fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje – ebbe a kategóriába tartozik a hőszivattyú is, mint megújuló energiaforrások alkalmazása,
  • használati melegvíz rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a támogatás igénybevételével akár féláron megoldhatod az új klíma vagy hőszivattyú telepítését, vagy a meglévő cseréjét. Élj a lehetőséggel és takaríts meg jelentős összeget a lakásfelújítás során.

Referencia munkáink

Munkáinkra minimum 5 év garanciát vállalunk.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk