Szolgáltatásaink
Hűts és fűts olcsóbban

Tudod, hogy mi lenne számodra a leggazdaságosabb hűtő-fűtő megoldás? A megfelelő rendszer kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen számos szempontot figyelembe kell venni, különösen a hőszivattyús rendszerek kiépítésekor. Akár családi házról, akár irodaházról, vagy akár ipari létesítményről van szó, figyelembe kell venni az épület adottságait és a külső környezetet is, ugyanis befolyásolhatják a lehetőségek körét. 

Ugyanakkor, az ideális klíma vagy hőszivattyú segítségével elképesztően sokat spórolhatsz a rezsiköltségen. 

Egy hőszivattyú jóval kevesebb energiát használ a működése során, mint egy gázkazán, és ez az energiahatékonyság a számlákon is megmutatkozik: éves szinten akár meg is felezheted a fűtési költségeket. További hatalmas előnye, hogy a nyári hónapokban a lakás hűtésére is kiválóan alkalmazható, így egyetlen beruházással le tudod fedni az épület fűtését és hűtését egyaránt.

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Spórolj még többet az otthonfelújítási támogatás segítségével 

Most itt a lehetőség arra, hogy akár 3 millió forintot megtakaríts a lakásfelújításon: az otthonfelújítási támogatás (hivatkozás: Lakásfelújítási támogatás oldalra vezet) segítségével a lakásfelújításra fordított költségek akár 50%-át visszaigényelheted. Ez vonatkozik 

  • klímaberendezés beépítésére vagy cseréjére, 
  • hőszivattyús, illetve használati melegvíz rendszer kialakítására, korszerűsítésére vagy elemeinek cseréjére.

Az állami támogatás igénybe vételével már a lakásfelújítás során is jelentős összeget takaríthatsz meg, amit tovább növelhetsz a hűtő-fűtő rendszer használata során úgy, hogy csökkented a rezsiköltségeket. 

A megfelelő hűtési és fűtési rendszer kiépítése egy olyan beruházás, amely mindenképpen megtérül. Vágj bele a lakásfelújításba és spórolj hosszú távon.

Referencia munkáink

Munkáinkra minimum 5 év garanciát vállalunk.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk