Midea Xtreme Save
Best Buy Klíma

Fűtésre optimalizált klímát keresel jó áron, rendkívül alacsony fogyasztással? Akkor figyelj…

Telephelyünkön mi is ezt a Midea típust használjuk immár a 2-ik tél óta, és elégedettek vagyunk vele…

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Ez egy klímának látszó berendezés, de ha közelebbről megnézed, akkor minden rezsiproblémád megoldókulcsát látod benne. A Midea Xtreme Save segítségével úgy tudod kiváltani akár a teljes fűtést, hogy brutálisan alacsony a fogyasztása. De ez még mind semmi…

4,2 SCOP értékkel rendelkezik, ami azt mutatja meg, hogy a készülék 1 KW elektromos áramból hány kW hőenergiát tud előállítani. 4 feletti pontszám esetében már takarékos fűtésről beszélünk. Lehet ezt még fokozni?

IGEN: a készülékre lehet igényelni úgynevezett H tarifát, ami egy kedvezményes, hatósági áras áramot jelent. Ez azt jelenti, hogy az áram piaci ára 2022.10.04-én 70,1 forint / kW, a H tarifáé pedig mindössze 23,5. És fontos azt is figyelembe venni, hogy a Midea Xtreme Save használatával akár teljesen ki tudod váltani a fűtést, azaz nem kell egyéb módon, például gázzal fűtened.

Eddig jól hangzik? Nézd meg, mit tud még…

Kövess funkció

Attól, mert beállítasz egy adott hőfokot, még nem biztos, hogy ahol állsz a szobában, ott is annyi lesz. Erre fejlesztették ki ezt a funkciót: a Midea Xtreme Save távirányítójában van egy beépített hőmérő, ami rendszeresen méri a körülötte lévő hőmérsékletet, és szükség esetén jelet küld a klíma beltéri egységének, ha melegebbre, vagy hidegebbre kell állítani a készüléket.

Gyors felfűtés

A Midea Xtreme Save inverteres klíma pillanatok alatt felfűti, nyáron pedig lehűti a helyiséget. Sőt, a beépített wi-fi egységnek köszönhetően távolról is tudod vezérelni, hogy mire hazaérsz, a Számodra tökéletes hőfok fogadjon.

Csepptálca és karter fűtés

Te sem szeretnéd, ha a téli fagy tönkretenné kedvenc klímaberendezésed kültéri egységét, ugye? Ennek a két funkciónak köszönhetően a kondenzvíz nem fog befagyni, a kompresszor pedig gyorsabban eléri üzemi hőmérsékletét.

 

4 irányú légterelés

Ebben az árkategóriában ritkaság, hogy a távirányító, vagy az app segítségével nem csak felfelé és lefelé tudod irányítani a beltéri egység légterelését, de oldalirányban is. A nagyobb méretű ventilátor lapátoknak köszönhetően pedig garantáltan még a sarkokban is érezni fogod a jó időt.

Golden Fin hőcserélő bevonat

Különleges, rozsdásodást gátló védelemmel van ellátva a készülék.

R32 hűtőközeg

65%-al kevesebb a környezeti negatív hatás, miközben nő a teljesítmény és az energiahatékonyság.

Automatikus hiba diagnosztika és újraindítás

A készülék 97 változót figyel folyamatosan, és ha valamilyen hibát észlel, azonnal jelzi az appon keresztül. Egy áramkimaradás után pedig újraindítja magát a készülék, a korábbi beállításoknak megfelelően.

Itt egy rövid bemutató videó a típusról (angol nyelvű)

„Ez biztosan nagyon drága, ugye?” – sokan kérdezik, majd meglepődnek a válaszon…

A Midea Xtreme 4,2 SCOP értékével, a fenti rengeteg funkcióval, A+-os energiahatékonyságával mindössze 271.780 forint.

Miért kerül ilyen kevésbe?

A Midea a világ egyik legnagyobb klímagyártó cége (ha nem a legnagyobb!). 150.000 munkavállalót foglalkoztatnak és immár több mint 50 éves múltjuk van. Egyszerűen akkora mennyiségben adnak el klímákat, hogy nem kell drágán adniuk. Folyamatosan fejlesztenek, kutatnak, a hűtési piacon elől járnak.

Ez még így is drágának tűnik?

Elsőre ijesztő lehet, hiszen a teljes otthon csak Midea Xtreme Save-el történő fűtéséhez több készüléket is venni kell. Igen, de: gondolj bele, hogy nem kell a fűtést fizetned. Abba is gondolj bele, hogy kedvezményesen kapod az áramot a klímához. Hívj minket és segítünk kiszámolni Neked, hogy milyen rövid idő alatt térül meg ez a befektetésed.

Kérj ajánlatot most díj- és kockázatmentesen, és élvezd a rezsiköltség-gyilkos Midea Xtreme Save előnyeit otthonodban!

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Klíma ajánló

Bizonytalan vagy abban, hogy milyen klímát válassz? Válaszolj néhány egyszerű kérdésre és mi hozzásegítünk a megfelelő berendezés megtalálásához – mindezt díjmentesen. 

Töltsd ki az űrlapot most!

Adatkezelési tájékoztató

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk