3,5 kW-os Polar Lite
Best Buy – Polar 3,5 kW-os klíma

Eleged van a tikkasztó forróságból otthon, vagy az irodában, de nem akarsz vagyonokat fizetni egy jó klímáért? Akkor figyelj: 199.000-ért ezt ajánljuk Neked!

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Ez egy klímának látszó berendezés, de ha közelebbről megnézed, akkor minden rezsi- és hőségproblémád megoldókulcsát látod benne. A 3,5 kW-os Polar Lite segítségével úgy tudod garantálni a tökéletes hőmérsékletet, hogy brutálisan alacsony a fogyasztása. De ez még mind semmi…

4 SCOP értékkel rendelkezik, ami azt mutatja meg, hogy a készülék 1 kW elektromos áramból hány kW hőenergiát tud előállítani. 4 és afeletti pontszám esetében már takarékos hűtésről és fűtésről beszélünk. Lehet ezt még fokozni?

IGEN: a készülékre lehet igényelni úgynevezett H tarifát, ami egy kedvezményes, hatósági áras áramot jelent. Ez azt jelenti, hogy nem a lakossági piaci áram árát kell megfizetned, hanem a H tarifáét, ami mindössze 23,5. Télen pedig azért fogod imádni, mert a 3,5 kW-os Polar Lite használatával akár teljesen ki tudod váltani a fűtést, azaz nem kell egyéb módon, például gázzal fűtened.

Eddig jól hangzik? Nézd meg, mit tud még…

199.000 Ft

I-feel funkció

Attól, mert beállítasz egy adott hőfokot, még nem biztos, hogy ahol állsz a szobában, ott is annyi lesz. Erre fejlesztették ki ezt a funkciót: a 3,5 kW-os Polar Lite távirányítójában van egy beépített hőmérő, ami rendszeresen méri a körülötte lévő hőmérsékletet, és szükség esetén jelet küld a klíma beltéri egységének, ha melegebbre, vagy hidegebbre kell állítani a készüléket.

Gyors felfűtés

A 3,5 kW-os Polar Lite inverteres klíma pillanatok alatt felfűti, nyáron pedig lehűti a helyiséget. Sőt, a beépített wi-fi egységnek köszönhetően távolról is tudod vezérelni, hogy mire hazaérsz, a Számodra tökéletes hőfok fogadjon.

 

5 fokozatú ventilátorral rendelkezik

Ebben az árkategóriában ritkaság, hogy  ennyire személyre tudod szabni a hűtés, valamint a fűtés intenzitását. Az app segítségével pillanatok alatt be tudod állítani a számodra megfelelő hőfokot.

Időzítő funkció

Állítsd be előre, hogy mikor kapcsoljon be, valamint ki a készülék. Így kellemes hőmérsékletre tudsz hazaérni egy tikkasztó forró napon, vagy farkasordító hidegben.

Intelligens leolvasztás

A készülék intelligens leolvasztási funkciójának köszönhetően jobb hatásfokkal üzemel.

Automatikus hiba diagnosztika és újraindítás

A készülék több változót figyel folyamatosan, és ha valamilyen hibát észlel, azonnal jelzi az appon keresztül. Egy áramkimaradás után pedig újraindítja magát a készülék, a korábbi beállításoknak megfelelően.

„Ez biztosan nagyon drága, ugye?” – sokan kérdezik, majd meglepődnek a válaszon…

A 3,5 kW-os Polar Lite 4 SCOP értékével, a fenti rengeteg funkcióval, kiváló energiahatékonyságával mindössze 199.000 forint.

Miért kerül ilyen kevésbe?

A Polar gyártócég mindig is a kiváló ár/érték arányú termékek gyártását tartotta szem előtt. A titok abban van, hogy egyszerűen akkora mennyiségben adnak el klímákat, hogy nem kell drágán adniuk. Folyamatosan fejlesztenek, kutatnak, a hűtési piacon elől járnak.

Ez még így is drágának tűnik?

Elsőre ijesztő lehet, hiszen a teljes otthon csak 3,5 kW-os Polar Lite-al történő hűtéséhez (télen pedig a fűtéséhez) több készüléket is venni kell. Igen, de: gondolj bele, hogy kedvezményesen kaphatod az áramot a klímához. Hívj minket és segítünk kiszámolni Neked, hogy milyen rövid idő alatt térül meg ez a befektetésed.

Kérj ajánlatot most díj- és kockázatmentesen, és élvezd a rezsiköltség-gyilkos 3,5 kW-os Polar Lite előnyeit otthonodban!

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Klíma ajánló

Bizonytalan vagy abban, hogy milyen klímát válassz? Válaszolj néhány egyszerű kérdésre és mi hozzásegítünk a megfelelő berendezés megtalálásához – mindezt díjmentesen. 

Töltsd ki az űrlapot most!

Adatkezelési tájékoztató

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk