Clivet MU2-Y 61 multisplit egység
Nagyobb teljesítmény, kisebb helyigénnyel

Több klímát szeretnél otthonodba, vagy irodádba? Tudtad, hogy akár egyetlen kültéri egységgel akár 3-at is ki tudsz váltani? Figyelj, mert ez izgalmas lesz: használd ki a helytakarékos Clivet MU2-Y 61 multi kültéri egység nyújtotta előnyöket, és élvezd a kellemes hőfokot minden helyiségben!

Telepítés és szerviz

Ingyenes árajánlat

Minőségi berendezések

Kedvező áron

Te is növelnéd a komfortot az otthonodban, de nem szeretnéd, ha a sok kültéri egység elcsúfítaná azt? Esetleg lakásban laksz és csak egy kültéri egység fér el? Akkor számodra a Clivet MU2-Y 61 multi kültéri egység jelenti a megoldást, amely egymagában lát el akár 3 beltéri egységet is!

Ha egyszerre több helyiséget szeretnél hűteni vagy fűteni, akkor több klímaberendezésre van szükség. Igen ám, de a hagyományos split klímák esetében ugyanennyi kültéri egység is kell, amelyek nem mutatnak jól egy elegáns családi házon. Lakások esetében az elhelyezhetőség is korlátozott, több kültéri eszköz elhelyezése csak ritka esetben oldható meg.

De mit is tud ez a készülék pontosan?

Magas hatékonyság, egyetlen kültéri egységgel

A Clivet MU2-Y 61 multi kültéri egység nagy teljesítményének köszönhetően akár 3 beltéri egységet is képes hatékonyan működtetni. Az R32-es hűtőközeggel működő megoldás 6,2 kW-os hűtőteljesítménnyel és 6,44 kW fűtőteljesítménnyel teremti meg az ideális hőfokot, akár A++-os energiahatékonyság mellett.

Rugalmas elhelyezés

A multi split klímák további előnye, hogy nagyobb csövezési távolságot tesznek lehetővé, így rugalmasabb az elhelyezési lehetőség. Az MU2-Y 61 esetében 60 méterig terjedhet a csőhossz, és több különböző beltéri egységet is választhatunk hozzá.
Felkeltette az érdeklődésed? Kérj egyedi ajánlatot még ma!

 

524 900 Ft

Miért válassz Clivet klímát?

A Clivet már több mint 30 éve kínál hőszivattyú berendezéseket. A fejlett technológiák és a környezetbarát működés mellett az energiaválság problémáira is megoldást kínálnak, így fenntartható működés mellett érhetünk el jelentős megtakarítást.
Mindezen felül egyéb Clivet multisplit modelljeink képesek akár 2-3-4-5 beltéri egység kezelésére, a teljesítmények pedig egész széles skálán mozognak: 4.1 – 12.5KW között is érhető el Clivet modell.

Szélsőséges hőmérsékletnél is

A Clivet MU2-Y 61 kültéri egység hűtésre és fűtésre is alkalmas. Hűtésnél -15°C és 50°C, míg fűtésnél -15°C és 24°C közötti külső hőmérséklet esetén nyújt stabil teljesítményt, tehát a nyári és az átmeneti időszak mellett akár egész télen is hatékonyan tudsz fűteni vele.

Miért fűts klímával?

A klíma, más néven levegő-levegő hőszivattyú. Ebből ered, hogy – a használat módjától függően – hőt von el az egyik oldalon, ami áthalad a hűtőközegen, majd kiáramlik a másik oldalon. Mivel áram csak a rendszer működtetéséhez szükséges, nem a levegő felfűtéséhez, így igen gazdaságos és fenntartható megoldást nyújt.

 

Diszkrét megjelenés

Sokkal jobban mutat, ha 3-4 helyett csak 1 kültéri egység foglal helyet a házunkon. Ráadásul így a karbantartás is leegyszerűsödik, hiszen egyetlen berendezésen kell elvégezni a munkát. Mérete hasonló a monosplit egységekéhez, mégis nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, így rendkívül helytakarékos.

Kérj ajánlatot díj- és kockázatmentesen, és élvezd a tökéletes komfortot egész évben a Clivet MU2-Y 61-gyel!

15 + 15 =

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Töltse ki az űrlapot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Klíma ajánló

Bizonytalan vagy abban, hogy milyen klímát válassz? Válaszolj néhány egyszerű kérdésre és mi hozzásegítünk a megfelelő berendezés megtalálásához – mindezt díjmentesen. 

Töltsd ki az űrlapot most!

Adatkezelési tájékoztató

Lépjen velünk kapcsolatba!

Partnereink
Ezekkel a márkákkal dolgozunk